bamboe producten /

bamboe lepel

Weergave:


Bezig met laden...

Eco Friendly Bamboe Lepel

Geniet van je favoriete salade-, pasta-, of smoothiebowl met de Veganly bamboe lepel. Kies voor milieubewust en duurzaam, kies voor bamboe! Vanwege de antibacteriële eigenschappen van bamboe zijn er geen pesticiden of andere bestrijdingsmiddelen nodig tijdens het kweken. De bamboe lepel is gerecycleerd en biologisch afbreekbaar! 

Lepel Bamboe

Deze milieuvriendelijke bamboe lepels zijn ideaal om mee te nemen.
Gemakkelijk schoon te maken, maar liever niet in de vaatwas!
Deze bamboe lepel is perfect voor je favoriete smoothie, pasta of saladebowl.
Tip: Wanneer de lepel versleten is, kan je het composteren of leuk mee knutselen!

Bamboe Lepels kopen bij Veganly

Bij ons staat garant dat de gebruikte bamboe niet het soort is waar de panda's van houden! De arbeiders in de productiefabrieken krijgen een eerlijk loon en wij investeren dat de goederen zo co2 arm mogelijk worden verzonden!

Combineer de bamboe lepel met een coconut bowl!

Maak een heerlijke smoothie, pasta of saladebowl in één van onze coole coconut bowls! Deze kokosnoot schelpen zijn speciaal ontworpen om een bali-vibe te creëren bij het drinken of eten van je favoriete bowls!
Bekijk al onze bamboe producten: Bij veganly koop je bamboe tandenborstels, bamboe zeephouders en bamboe rietjes.

Zero Waste Keuken

Meestal is je keuken een verzamelplaats van allerlei prulletjes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding. Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste keuken! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt. Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende keuken.
Bij Veganly is hiervoor van alles te vinden.


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop