bamboe producten /

bamboe rietjes

Weergave:
 


Bezig met laden...

Eco Friendly smalle bamboe rietjes

Geniet van je favoriete drankje met de smalle bamboe rietjes. Zeg néé tegen plastic, en zeg ja tegen het biologische natuurproduct bamboe! Vanwege de antibacteriële eigenschappen van bamboe zijn er geen pesticiden of andere bestrijdingsmiddelen nodig tijdens het kweken. De bamboe rietjes zijn gerecycleerd en biologisch afbreekbaar! 

Smalle rietjes van bamboe voor frisdrank

Deze milieuvriendelijke bamboe rietjes zijn ideaal om mee te nemen met bijhorend zakje. Gemakkelijk schoon te maken met bijgeleverd borsteltje. Bamboe rietjes zijn perfect om leuke drankjes of cocktails mee te drinken. Tip: Wanneer de rietjes versleten zijn, kan je het composteren of leuk mee knutselen!

Bamboe rietjes kopen bij Veganly

Koop je bamboe rietjes bij Vegnaly. Bij ons staat garant dat de gebruikte bamboe niet het soort is waar de panda's van houden! De arbeiders in de productiefabrieken krijgen een eerlijk loon en wij investeren dat de goederen zo co2 arm mogelijk worden verzonden!

COMING SOON! Combineer bamboe rietjes met een coconut bowl!

COMING SOON! Maak een heerlijke smoothie bowl in één van onze coole coconut bowls! Deze kokosnoot schelpen zijn speciaal ontworpen om een bali-vibe te creëren bij het drinken van je favoriete smoothies! Neem een kijkje in ons gamma en deel je favoriete smoothie bowl-pictures met ons!

Zero Waste Keuken met bamboe rietjes

Meestal is je keuken een verzamelplaats van allerlei prulletjes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding. Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste keuken! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt. Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende keuken.
Bekijk al onze bamboe producten: Bij veganly koop je ook bamboe tandenborstels, bamboe zeephouders en bamboe lepels.


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop