Weergave:
 


Bezig met laden...

bamboe tandenborstel (zonder houdertje)

vegan tandenborstel van biologische bamboe

zero waste


€ 4,50

bamboe tandenborstel met houdertje

tandenborstel & houdertje van biologische bamboe

zero waste


€ 7,50

Eco Friendly Bamboe Tandenborstel
Draag je steentje bij aan een mooiere wereld door te kiezen voor duurzame materialen zoals de bamboe tandenborstel. Vanwege de antibacteriële eigenschappen van bamboe zijn er geen pesticiden of andere bestrijdingsmiddelen nodig tijdens het kweken. De borstelhaartjes zijn gemaakt van gerecycleerde nylon6 en bevatten geen BPA. De bamboe tandenborstel is biologisch afbreekbaar en wordt verpakt in een ecologische verpakking. 

Tandenborstel Bamboe
Krijg natuurlijk witte en gezonde tanden met onze ecologische bamboe tandenborstel. De haartjes zorgen voor minder verkleuringen van het tandoppervlak en uw tandvlees wordt steeds beschermd!
Tip: Wanneer de tandenborstel versleten is kan je het bamboe gedeelte composteren, gebruiken voor het schoonmaken of het in de tuin zetten als marker!

Bamboe tandenborstel kopen bij Veganly
Bij ons staat garant dat de gebruikte bamboe niet het soort is waar de panda's van houden! De arbeiders in de productiefabrieken krijgen een eerlijk loon en wij investeren dat de goederen zo co2 arm mogelijk worden verzonden! 

Combineer de bamboe tandenborstel met een matching tandenborstelhouder!
Niemand heeft graag zijn tandenborstel al liggend op zijn badkamermeubel. Dit zorgt voor veel bacteriën en het niet schoon drogen van de tandenborstelharen.
Kies daarom voor een bamboe tandenborstelhoudertje met matching logo 'Veganly'!

Zero Waste badkamer
Meestal is je badkamer een verzamelplaats van halflege flessen en tubes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding. Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste badkamer! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt. Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende badkamer.
Bij Veganly is hiervoor van alles te vinden.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

!! SUMMER SALE !!

Aantrekkelijke kortingen op al onze verzorgingsproducten!
 

WELKOM BIJ VEGANLY!

Wij zijn enorm verheugd om je welkom te heten bij onze gloednieuwe VEGAN webshop!
Veganly staat garant voor 100% vegan, plasticvrije, dierproefvrije en palmolievrije producten.
Volg ons op Facebook & Instagram! heart