bamboe producten /

bamboe zeephouder

Weergave:
 


Bezig met laden...

Eco Friendly Bamboe Zeephouder

Pimp je badkamer met het natuurmateriaal bamboe die zorgt voor een rustige omgeving waarin je écht zen wordt. Leg je favoriete zeep, shampoo of scrub te rusten op het bamboe zeephouder van Veganly! Vanwege de antibacteriële eigenschappen van bamboe zijn er geen pesticiden of andere bestrijdingsmiddelen nodig tijdens het kweken. De bamboe zeephouder is biologisch afbreekbaar en verpakt op een ecologische manier. 

Zeephouder Bamboe

Dit bamboe zeephoudertje is ideaal om je favoriete, ecologische verzorgingsproducten op te zetten. Voor de langste houdbaarheid van je favoriete producten; droog telkens na gebruik je shampoo, conditioner of body scrub zachtjes af, en leg die te rusten op het bamboe zeephoudertje.
Tip: Wanneer het zeephoudertje versleten is, kan je het composteren of leuk mee knutselen!

Bamboe zeephouder kopen bij Veganly

Bij ons staat garant dat de gebruikte bamboe niet het soort is waar de panda's van houden! De arbeiders in de productiefabrieken krijgen een eerlijk loon en wij investeren dat de goederen zo co2 arm mogelijk worden verzonden!

Combineer de bamboe zeephouder met een matching tandenborstel + houder!

Zeg néé tegen eindeloos veel lege plastic flessen en overvolle PMD-zakken. Kies daarom voor een prachtig ecologisch vriendelijke badkamer!
Neem eens een kijkje in ons bamboe-aanbod en vind onze vegan tandenborstel + houdertje met matching logo 'Veganly'!
 

Zero Waste badkamer met de bamboe zeephouder

Meestal is je badkamer een verzamelplaats van halflege flessen en tubes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding.  Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste badkamer! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt. Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende badkamer.
Bekijk al onze bamboe producten: Bij veganly koop je ook bamboe tandenborstels, bamboe rietjes en bamboe lepels.


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop