vegan verzorging /

vegan bodylotion

Weergave:

Eco Friendly vegan bodylotion

Alle bio vegan bodylotions van Veganly bevatten echte duurzame cacaoboter & vitamine E. De organic bodybars laten de huid zacht en soepel aanvoelen & herstelt en revitaliseert droge huid. De geuren van de body lotions komen van natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren en opbeuren, terwijl de oliën de huid hydrateren & beschermen. Vitamine E keert de tekenen van UV schade om en beschermt tegen zonlicht.

Iedere vegan body lotion heeft zijn eigen werking; op je focus, onstressend, opbeurend, geheugen, concentratie, antibacterieel, ontstekingsremmend & antioxiderend. Deze informatie kan je terugvinden op de productpagina bij 'bijzondere eigenschappen'.

Natuurlijke bodylotion

Geef jezelf een verwende huid met onze handgemaakte duurzame bodylotions. 
Zonder conserveringsmiddelen, schadelijke stoffen en kleurstoffen. De body bars zijn vochtinbrengend en je ruikt meteen de natuurlijke vegan ingrediënten! Door de samenstelling werken deze body lotions heel lang en hoef je niet constant te smeren.
Tip: Kan gebruikt worden als een ontspannende massagebar. 

Natuurlijke bodylotion kopen bij Veganly

Bij ons staat garant dat de duurzame verzorgingsproducten niet afgelengd zijn met water, geen schadelijke stoffen bevatten en steeds 100% natuurlijk zijn. Onze verzorgende producten zijn ideaal om mee te nemen in je (hand)bagage en zijn 100% plasticvrij. Alle producten bij Veganly zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten! Veganly is 100% dierproefvrij, wij testen niet op dieren! Wij investeren dat de goederen zo co2-zuinig mogelijk verzonden worden!

Combineer je natuurlijke bodylotion met onze vegan body scrubs!

Scrub wekelijks je lichaam zachtjes met één van onze body scrubs voor een stralende huid! Wij hebben 3 soorten handgemaakte body scrubs met telkens andere geuren & functies. Wrijf daarna met de voedende bodybar je lichaam zacht.

Na gebruik
Wrijf je shampoobar zachtjes droog en leg die te rusten op een Veganly bamboe zeephoudertje!

Zero Waste badkamer met de natuurlijke bodylotion van Veganly

Meestal is je badkamer een verzamelplaats van halflege flessen en tubes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding. 
Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste badkamer! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt.
Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende badkamer. Bij Veganly is hiervoor van alles te vinden.

Kies voor Veganly

- Handgemaakt
- 100% vegan zonder dierlijke ingrediënten
- Cruelty free, alles is volledig dierproefvrij!
- Zero waste: composteerbare verpakking
- Zonder palmolie


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop