vegan verzorging /

vegan scrub

Weergave:


Bezig met laden...

Eco Friendly Vegan Scrubs
We combineren in onze vegan face scrubs en body scrubs verse etherische oliën met zachte amandelolie, pijlwortel & spirulina. 100% natuurlijke kleuren en geuren, terwijl de oliën de huid hydrateren & beschermen. Deze vegan scrubs zijn perfect voor vermoeide handen of voeten die extra hulp nodig hebben om er goed uit te zien. Combineer met onze 'Hands Up' handzalf!

Natuurlijke face/body scrubs
Geef jezelf een gereinigde huid met onze handgemaakte organic scrubs. Zonder conserveringsmiddelen, schadelijke stoffen en kleurstoffen. De vegan scrubs zijn zuiverend & vochtinbrengend en je ruikt meteen de natuurlijke vegan ingrediënten! Elke scrub heeft zijn eigen werking; op je focus, geheugen, concentratie, ontspannend, ontstressend, ontstekingsremmend, verfrissend,...
Tip: Scrub zachtjes je lippen en gebruik nadien één van onze Lippenbalsems -Try them out! 

Bodyzalf kopen bij Veganly
Bij ons staat garant dat de duurzame verzorgingsproducten niet afgelengd zijn met water, geen schadelijke stoffen bevatten en steeds 100% natuurlijk zijn. Onze verzorgende producten zijn ideaal om mee te nemen in je (hand)bagage en zijn 100% plasticvrij. Alle producten bij Veganly zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten! Veganly is 100% dierproefvrij, wij testen niet op dieren! Wij investeren dat de goederen zo co2-zuinig mogelijk verzonden worden!

Combineer je verzorging met één van onze verzorgende Bodybars of Body/Handzalf!
Scrub wekelijks je gezicht en lichaam zachtjes met één van onze face- en bodyscrubs voor een stralende huid! Wij hebben 3 soorten handgemaakte scrubs met telkens andere geuren & functies. Wrijf daarna met de voedende body/handzalf je lichaam zacht of gebruik een massagebar voor een échte luxebehandeling.

Na gebruik
Wrijf je shampoobar zachtjes droog en leg die te rusten op een Veganly bamboe zeephoudertje!

Zero Waste badkamer
Meestal is je badkamer een verzamelplaats van halflege flessen en tubes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding. Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste badkamer! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt. Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende badkamer. Bij Veganly is hiervoor van alles te vinden.

Kies voor Veganly
- Handgemaakt
- 100% vegan zonder dierlijke ingrediënten
- Cruelty free, alles is volledig dierproefvrij!
- Zero waste: composteerbare verpakking
- Zonder palmolie


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop