vegan verzorging /

vegan zalf

Weergave:


Bezig met laden...

Eco Friendly Vegan Body Zalf
Huidredding in een blikje! Met de kracht van Goudsbloem en Kamille is deze Superheldenzalf er voor je, of je nu in hete, droge zomers of kille winters zit. Deze vegan zalf is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

We combineren duurzame kamille, goudsbloem & lavendel etherische olie met zachte amandelolie, vitamine E & tea tree. Natuurlijke geuren van de vegan zalf komen van goudsbloem die de huid kalmeert en opbeurt, terwijl de oliën de huid hydrateren & beschermen. Wrijf in extra droge gebieden, zoals de ellebogen, voor een ultra hydraterende, herstellende zalf. 

Natuurlijke Bodyzalf 
Geef jezelf een verwende huid met onze handgemaakte organic bodyzalf. Zonder conserveringsmiddelen, schadelijke stoffen en kleurstoffen. De vegan zalf is zeer vochtinbrengend en je ruikt meteen de natuurlijke vegan ingrediënten! Door de samenstelling werkt deze duurzame bodyzalf heel lang en hoef je niet constant te smeren.

Tip: Kan gebruikt worden bij huiduitslag, allergieën, eczeem, huidwonden, brandwonden,
littekens, insectenbeten, spier/maag/menstruatiekrampen & schimmelinfecties.

Bio Bodyzalf kopen bij Veganly
Bij ons staat garant dat de duurzame verzorgingsproducten niet afgelengd zijn met water, geen schadelijke stoffen bevatten en steeds 100% natuurlijk zijn. Onze verzorgende producten zijn ideaal om mee te nemen in je (hand)bagage en zijn 100% plasticvrij. Alle producten bij Veganly zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten! Veganly is 100% dierproefvrij, wij testen niet op dieren! Wij investeren dat de goederen zo co2-zuinig mogelijk verzonden worden!

Combineer je verzorging met onze vegan body scrubs!
Scrub wekelijks je lichaam zachtjes met één van onze vegan body scrubs voor een stralende huid! Wij hebben 3 soorten handgemaakte body scrubs met telkens andere geuren & functies. Wrijf daarna met de voedende bodyzalf je lichaam zacht.

Zero Waste badkamer
Meestal is je badkamer een verzamelplaats van halflege flessen en tubes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding. Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste badkamer! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt. Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende badkamer. Bij Veganly is hiervoor van alles te vinden.

Kies voor Veganly
- Handgemaakt
- 100% vegan zonder dierlijke ingrediënten
- Cruelty free, alles is volledig dierproefvrij!
- Zero waste: composteerbare verpakking
- Zonder palmolie


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop