vegan verzorging /

vegan gezichtsverzorging

Weergave:
 

Eco Friendly Vegan Gezichtsverzorging
De ultieme duurzame, 100% plantaardige gezichtsverzorging. Het heeft alles: het barst van de vele handgeplukte etherische oliën die er in passen, en een onovertroffen hydraterende kracht. We combineren rozemarijn, eucalyptus & lavendel etherische olie met zachte amandelolie & vitamine E. Natuurlijke geuren van de vegan gezichtsverzorging komen van een boeket van verse tuinkruiden & bloemen. Masseer deze zacht op het gezicht voor een ultra hydraterende, herstellende werking. 

Natuurlijke Bio Gezichtsreiniging 
Geef jezelf een verwende huid met onze handgemaakte organic gezichtsreiniging. Zonder conserveringsmiddelen, schadelijke stoffen en kleurstoffen. De vegan gezichtsreiniging is zeer vochtinbrengend en je ruikt meteen de natuurlijke vegan ingrediënten! Door de samenstelling werkt deze gezichtsreiniging heel intens met een verbluffende werking.

Gezichtsreiniging kopen bij Veganly
Bij ons staat garant dat de duurzame verzorgingsproducten niet afgelengd zijn met water, geen schadelijke stoffen bevatten en steeds 100% natuurlijk zijn. Onze verzorgende producten zijn ideaal om mee te nemen in je (hand)bagage en zijn 100% plasticvrij. Alle producten bij Veganly zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten! Veganly is 100% dierproefvrij, wij testen niet op dieren! Wij investeren dat de goederen zo co2-zuinig mogelijk verzonden worden!

Combineer je verzorging met onze vegan body scrubs!
Scrub wekelijks je handen zachtjes met één van onze vegan body scrubs voor een stralende huid! Wij hebben 3 soorten handgemaakte body scrubs met telkens andere geuren & functies. Wrijf daarna met de voedende handzalf je handen zacht.
Tip: Voor het slapengaan aanbrengen om wakker te worden met happy handen!

Zero Waste badkamer
Meestal is je badkamer een verzamelplaats van halflege flessen en tubes, de kastjes puilen uit van spulletjes die je leuk vond, maar die toch tegenvielen... Of producten waar je mee opgescheept zit na een interessante aanbieding. Kies daarom milieubewust voor een Zero Waste badkamer! Zero Waste gaat vooral over minder kopen van dingen die je niet nodig hebt. Het voordeel is dat je minder hoeft op te ruimen of schoon te maken, wat zorgt voor een échte rustgevende badkamer. Bij Veganly is hiervoor van alles te vinden.

Kies voor Veganly
- Handgemaakt
- 100% vegan zonder dierlijke ingrediënten
- Cruelty free, alles is volledig dierproefvrij!
- Zero waste: composteerbare verpakking
- Zonder palmolie


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop