We hopen dat al onze klanten altijd 100% tevreden zijn. Mocht u toch klachten hebben over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@veganly.be of via het formulier onderaan deze pagina. We zullen er alles aan doen om uw klacht binnen 7 dagen te behandelen.

Alle contracten die we met onze klanten sluiten, zijn ongeacht hun woonplaats exclusief onderworpen aan de Belgische wetgeving. Alleen de Belgische rechtbanken zijn bevoegd om te oordelen over geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze contracten. Als als gevolg van internationaal recht het recht van een ander land van toepassing is, zal de interpretatie van de huidige voorwaarden in eerste instantie gebeuren in overeenstemming met de Belgische wet op marktpraktijken en consumentenbescherming.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

STEL ZELF JE PAKJE SAMEN

wij stellen met liefde je cadeautje samen! 
 

WELKOM BIJ VEGANLY

Veganly staat garant voor 100% vegan, plasticvrije, dierproefvrije en palmolievrije producten.

Ter info
Momenteel ontbreken er enkele belangrijke grondstoffen door Covid-19 voor de productie van onze verzorgingsproducten, hierdoor zijn er een aantal uitverkocht. Volg ons op Social Media om hierover op de hoogte te blijven!

Maar er is ook goed nieuws!
Vanaf januari hebben wij een RESTOCK én nieuw assortiment aan verzorgings- en zero waste producten!

Volg ons op Facebook & Instagram! heart