Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Eco-friendly, vegan verzorgingsproducten

Bij Veganly vind je een groot aanbod van verschillende vegan bio verzorgingsproducten. Wij laten alles met de hand maken, zodat wij zéker weten waaruit onze verzorgingsproducten bestaan. Ook testen wij niet op dieren en zijn wij 100% Cruelty Free.

Vegan verzorgingsproducten gemaakt voor iedereen
Wij hebben verzorgingsproducten voor iedereen op maat gemaakt. Zo hebben wij huid- en haarverzorging met een Detox-reinigend effect, maar ook verzorgingsproducten die zeer verzorgend is voor droog haar en een droge huid.

Verban schadelijke chemicaliën in je verzorgingsproducten!
De gemiddelde vrouw absorbeert tot 2kg schadelijke chemicaliën per jaar door het gebruik van schoonheidsproducten. Zie je lichaam als een ecosysteem, alles wat je eet of gebruikt heeft invloed op je lichaam!

De voordelen van plantaardige oliën
Zorg goed voor jezelf en gebruik de 100% betrouwbare Veganly verzorgingsproducten. Wij gebruiken 100% natuurlijke oliën en ingrediënten. In onze huidverzorging vind je allerlei antioxidanten terug, die zorgen voor een elastische huid en bescherming tegen UV-stralen. Daarnaast werken plantaardige oliën en ingrediënten voor een kalmerende, ontstekingsremmende werking. 

Verschil tussen minerale olie en plantaardige olie?
Plantaardige olie zit boordevol gezonde mineralen en vitamines, terwijl minerale olie de huid afsluit, wat leidt tot huidproblemen zoals huiduitslag, denk maar aan acné. Ook heb je sneller een vette huid, rimpels en huidveroudering. 

Recepten van Veganly
Alle vegan verzorgingsproducten van Veganly worden bedacht met de bedoeling om een écht gezonde huid te creëren, en stralend gezond haar. Vertrouw in de kracht van vegan producten!

Say NO to plastic!
Op veel zero-waste en vegan webshops vind je jammer genoeg nog steeds veel te veel plastic terug. Dit vonden wij altijd jammer, daarom hebben wij dat een HALT toegeroepen, en bieden wij verzorgingsproducten aan met zero waste verpakking! Onze verzorgingsproducten zijn verpakt in een biodegradable wit 'papiertje' die dus composteerbaar is, onze gezichtsmaskertjes zijn verpakt in een kartonnen doosje, en onze lippenbalsems zijn verpakt in een aluminium doosje, die later kan gebruikt worden om te knutselen of om plantjes in te kweken.

Cruelty Free
Wat ook zeer belangrijk was voor ons, is dat wij 100% zeker weten dat de verzorgingsproducten NIET zijn getest op dieren. Vaak zijn die testen onbetrouwbaar en zéér pijnlijk voor de dieren. Dit is ook een reden waarom wij gestart zijn met onze 100% Cruelty Free webshop!

Shop met een gerust hart, shop bij VEGANLY! 

Kies voor Veganly
- Handgemaakt
- 100% vegan zonder dierlijke ingrediënten
- Cruelty free, alles is volledig dierproefvrij!
- Zero waste: composteerbare verpakking
- Zonder palmolie


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop