Weergave:
 


Bezig met laden...

Coconut bowls kopen bij Veganly

Onze natuurlijke coconut bowls zijn herbruikbaar en gemaakt van kokosnootschalen die als afval zouden worden weggegooid. De biologische kokosnoten worden oorspronkelijk geoogst om huishoudelijke producten te maken, zoals bakoliën, crèmes en melk. Als het witte vruchtvlees eenmaal uit de schelpen is gehaald, wordt het gewoonlijk samen met de bomen en de kaf verbrand. Maar hier is nu de oplossing voor, door prachtige coconut bowls van te maken. Coconut bowls zijn duurzaam, trendy en 100% vegan. Je hoort vaker dat er aapjes worden gebruikt om kokosnoten uit de bomen te halen. Hier staat Veganly natuurlijk niet achter en de coconut bowls van Veganly zijn dan ook 100% cruelty free. Koop een kokosnoot kom, handgemaakt door échte vakmensen & afgewerkt met veel liefde! Wij zorgen ervoor dat deze tropische gelukskommen zo ecologisch mogelijk in jouw handen terecht komen!

Onze coconut bowls zijn milieuvriendelijk en zero waste

Omdat de coconut bowls natuurlijke producten zijn, heeft elke milieuvriendelijke kokoskom zijn eigen vorm en kleur, waardoor onze duurzame schalen in elk opzicht uniek zijn. Onze herbruikbare kokosschalen en -lepels zijn vrij van BPA en schadelijke pesticiden, waardoor ze volkomen veilig zijn om je favoriete smoothie kom van te eten! Onze zero-waste-aanpak heeft talloze voordelen voor zowel het milieu dat we koesteren als de gemeenschappen waar we om geven.

Maak de heerlijkste gerechten in een kokosnoot kom

Maak met de coconut bowls van Veganly, heerlijke ontbijt-/salade-/pasta-/tapas- of smoothiebowls. Deze ecologische bowls geven je meteen een heerlijk tropisch gevoel vanuit je woonkamer of tuin. Ze staan ook nog eens super leuk als decoratie als je een glazen servieskast hebt.

Ben je op zoek naar een coconut bowl? 

De voordelen op een rijtje:
Elke Coconut Bowl heeft een eigen unieke vorm & kleur. Maak een persoonlijke luxe ontbijt-, lunch-, snack- of smoothiebowl of verras je vrienden met een coconut bowl als duurzaam cadeau!
De kokosnoot kommetjes zijn helemaal vrij van schadelijke chemische stoffen. De coconut bowls zijn gemakkelijk te verzorgen en schoon te maken en ze zijn ook nog eens ideaal om mee te nemen door het lichte gewicht (13/14 cm)!
 

Kies voor Veganly

- 100% vegan zonder dierlijke ingrediënten
- Cruelty free, alles is volledig dierproefvrij!
- Zero waste: composteerbare kommetjes

Geen dierenleed: wij gebruiken enkel kokosnoten die afgedankt zouden worden en supporten géén kokosnoot-pluk bedrijven!
Ecologisch: onze leveringen worden zo ecologisch mogelijk geleverd
Ideale Reisaccessoire: ideaal om mee te nemen in je (hand)bagage
Zero waste: voor wie minder plastic of schadelijke stoffen wilt! 

Extra Tip: Wanneer de bowl versleten is kan je die nog verder gebruiken voor je favoriete plantjes!

Combineer je favoriete coconut bowl met de bamboe lepel uit ons gamma of met onze matching bamboe rietjes!


Over ons

Wie zijn wij?
Veganly... Voeding en verzorging voor body, mind and soul. Één met de natuur, een nieuwe manier van leven doe je met Veganly! Ontdek het hier!
 

Contact

Where to find us ?
info@veganly.be
Call back
8740 Pittem
BTW BE0798.714.430
BE28 7340 6722 2120

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop